Több mint negyven éves tapasztalattal a tisztítógépek terén, melyek a magasban történő speciális tisztítási feladatokra alkalmasak, a Spinaclean a nemzetközi ipari tisztítás egyik leginnovatívabb vállalkozásává vált.
 


2003-ban a Spinaclean bevezette a SkyVac márkanevet: egy olyan innovatív termékcsalád, amely a magasban történő tisztítást biztonságosan, hatékonyan és gazdaságosan oldja meg. Speciálisan erre a célra kialakított termékei, ma már bizonyítottan a világ legjelentősebb szabadon álló ereszcsatorna tisztító megoldása. Mára több, mint 35 országban található cégképviselet. A Skyvac sikeres a belső, nehezen elérhető, magas helyek tisztításában is.retne tudni termékeinkről, az alábbiakban további részleteket olvashat:

 

SKYVAC ERESZCSATORNA TISZTÍTÓ RENDSZEREK, KÜLTÉRI FELHASZNÁLÁSRA

A speciálisan kialakított, hatékonyan működő, magas helyeket könnyen elérő csatorna-tisztító rendszereink kifejezetten kültéri, robusztus munkákhoz lettek kifejlesztve. A SkyVac felváltja a drága, rugalmatlan és gyakran szükségtelenül bonyolult kosaras emelő és állványzat használatát.

Számos kültéri SkyVac rendszer áll rendelkezésre ipari, kereskedelmi és egyéni felhasználásra.

Video

 

 

 
 

A világ egyik legerősebb szabadon álló ereszcsatornatisztító gépe

 

  • Mentes Elektromos és hátsó kábelektől
  • Az egyedülálló fedélzeti erőmű hatalmas szívóerőt generál
  • Akadlymentes örvényoldali behatolás
  • Rendkívül erőteljes fújó funkció a tisztítás és az önkioldás érdekében
  • Világszerte elismert Honda motorral működik

 

 
 

SKYVAC BELTÉRI TISZTÍTÁSI RENDSZEREK

A SkyVac különböző kefékkel, végekkel kiegészítve rugalmasan alkalmazható belső terek, nehezen elérhető helyek tisztításához. Ezek az egyszerűen karbantartható tisztítógépek magasban is megfelelő légáramlást biztosítanak a gyors és hatékony porszívózáshoz, így számos környezetben alkalmazhatóak.

Beltéri használatra kifejlesztett, nagy teljesítményű porszívóink ipari, kereskedelmi és háztartási használatra is alkalmasak. A könnyű hordozhatóságot az akkumulátorral ellátott porszívóink biztosítják.

SKYVAC Robbanásbiztos ipari porszívók „ATEX” tanusítvánnyal

Az ATEX rövidítése “ATmospheres EXplosables” (Légköri Robbanóanyagok)

A robbanásveszélyes légkör tűzveszélyes gázokat, gőzöket vagy éghető porokat tartalmazhat. Ha ezeknek az anyagoknak a megfelelő koncentrációja levegővel keveredik, robbanást okozhat. A SkyVac ATEX rendszer elveszi a gyújtóforrást.

2013-ban kifejlesztettük és értékesítettük az első ATEX porrobbanásbiztos ipari porszívót, mely magas, nehezen elérhető helyek porrobanásmentes tisztítására alkalmas. Azóta a terméket továbbfejlesztettük, hogy a magas, nehezen elérhető helyek porrobbanásmentes tisztításához Önnek a legkönyebb és a legrugalmasabb rendszert hozzuk létre a világon.

Video

 

CARBON FIBER POLES

 

A karbon korszerű, ultra könnyű és rendkívül erős anyag, amelyet leggyakrabban az űrtechnológiában és a drága, szuper autóknál alkalmaznak. Mint minden fejlett technológiának, a karbonnak is egyre szélesebb az alkalmazási területe.

A SkyVac csövek a legkönnyebbek, súlyuk mindössze 186 gramm méterenként. A csövek hosszúsága szabadon választható.

Carbon Fiber Poles, mindössze 186 gramm méterenként

Akár 40ft elérés

Rendkívül erős és erőteljes

SKYCAM™ Vezetéknélküli Kamera

 

A magasban történő munkavégzést ellenőrző kamerarendszert kifejezetten arra terveztük, hogy könnyen látható legyen a magasban végzett munka.

Mind a monitor, mind a kamera beépített, újratölthető akkumulátorral rendelkezik.

Főbb jellemzők:

  • Vízálló monitor és kamera
  • Cseppálló hordozótáska
  • Egyedülálló ráközelítési lehetőség
  • Éjjellátó berendezés

SKYVAC KIEGÉSZÍTŐK ÉS TARTOZÉKOK

Minden SkyVac szettünk számos kiegészítővel ellátott, azonnal szállítható, bevetésre kész. Kínálunk továbbá egyéb kiegészítőket és tartozékokat, melyek mindegyike online megvásárolható.


 
 
© Minden jog fenntartva