Comac Hungary Márkaképviseletként 2016-ban indítottuk el a Comac ipari takarítógépek forgalmazását, karbantartását, szervizelését...

 
Szolgáltatásainkat mindenkor a takarított terület jellegéhez és a Megrendelő igényeihez igazítjuk. A feladathoz illeszkedő professzionális takarítógépek segítségével cégünk korszerű és színvonalas termékeket ajánl Önnek, melyekkel minőségi és hatékony takarítás végezhető mind kültéren, mind beltéren, megkönnyítve és meggyorsítva a takarító személyzet munkáját.
A Comac Hungary szerves része a BR Group cégcsoportnak, mely több mint 20 éve van jelen Magyarországon. Eleinte teljeskörű takarítási szolgáltatást végzett, jelentős tapasztalatot szerezve irodakomplexumok, gyárak, ipari területek, plázák, éttermek, szállodák, rendezvénytermek, sportlétesítmények napi és eseti takarításában.
Mivel saját ipari takarítógépeink karbantartása, szervizelése nehézkes és igen költségigényes volt, 2013-ban elindítottuk országos ipari takarítógép szakszervizünket. Ennek köszönhetően választottuk a Comac márkát, mely ebben a szektorban egyet jelent a minőséggel és a megbízhatósággal.
 

A mai napig egyik erősségünk, az ipari takarítógépek szakszerű javítása – legyen szó bármilyen márkáról - a gyors alkatrészbeszerzés, illetve a gyors és pontos kiszállás, akár helyszíni javítással.


Gépeink megtekinthetőek, kipróbálhatóak bemutatótermünkben, de igény esetén házhoz is megyünk.


Amit kínálunk Önöknek…

 

  • Új Comac ipari takarítógépek, seprőgépek

  • Tartós bérbeadás 2-3 éves időtartamra, országosan a legkedvezőbb havidíjon !!

  • Használt, felújított takarítógépek

  • Alkatrészek beszerzése

  • Országos szervizszolgáltatás

  • Tisztítószerek forgalmazása

  • Személyreszabott részletfizetési lehetőségek

  • Használt takarítógép beszámítás vásárlásnál

A referenciákkal kapcsolatban kérem vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

 

 

                                                                                                                                                                      .

© Minden jog fenntartva