A TMB és SkyVac ipari porszívói...


....teljes körű megoldást kínál az ipari és kereskedelmi területek, gyárak, műhelyek, öntődék, pékségek, kórházak, vegyiüzemek, gyógyszergyárak számára, folyékony és szilárd halmazállapotú anyagok takarítására.
 

Néhány gép hitelesített szabvánnyal rendelkező, háromfázisú és egyfázisú porszívó, amely alkalmas a legmagasabb biztonsági előírási követelményekkel rendelkező területek tisztántartására is. 
 

A kínálatban megtalálhatóak az egy- és háromfázisú készülékek melyek a felhasználási igényeknek megfelelően különböző kiegészítőkkel bővíthetőek. Karbantartásuk egyszerű, könnyű és praktikus kezelhetőségüknek köszönhetően,  gyorsan és hosszasan foghatóak munkára.
 

Felhasználható és variálható szűrők teszik lehetővé a felszívott por hatékony takarítását, vagy akár a kilépő levegő teljes tisztítását is.  M, H,  Antisztatikus, hőálló és Hepa szűrők gondoskodnak a tökéletes tisztaságról.
 

Megközelíthetetlen helyek porszívózásának avatott szakértője a SkyVac. Olyan por/vízszívók amelyek akár 12 m magasban dolgoznak. Bel és kültéren is, akár robbanásveszélyes környezetben.


 
Ipari porszívókKárpittisztítók
Kárpittisztító
Magasban dolgozó - SkyVac porszívórendszerek

 
© Minden jog fenntartva