Elektrosztatikus higiéniai technológia

Az E-Spray egy professzionális porlasztópisztoly, amely az elektrosztatikus indukció elvét használja a fertőtlenítő oldatok hatékony és egyenletes eloszlatására a felületeken.
Az E-Spray könnyű és nagyon kényelmes, lítium-ion akkumulátorral működik, amely lehetővé teszi, hogy több órán keresztül higiénizáljon bárhol, kábel nélkül. Az oldatot nagyon kicsi és könnyű cseppekkel permetezzük, amelyek a kezelendő terület minden pontjára eljutnak és hatékonyan ülepednek le. Az elektrosztatikus töltésen keresztül a cseppeket a megcélzott felület vonzza és felülettel érintkezve fertőtlenítő bevonatot képeznek.


 Az elektrosztatikus fertőtlenítés lehetővé teszi a felület gyors és egyenletes bevonását fertőtlenítő oldattal. Az elektrosztatikus applikátor elektromos töltést biztosít a fúvókából kijövő oldathoz. A töltött molekulák taszítják egymást, tehát egyenletes távolságot tartanak egymástól, ugyanakkor a kezelendő felület vonza őket. A részecskék töltöttsége nagyobb, mint a gravitáció, tehát a felület azonnal vonzza őket, és nem hullanak a földre. Ez tehát biztosítja, hogy az oldat összes részecskéje leülepedjen a felszínen, így teljesen beteríti azt. 

 
 
Technikai adatok

E-Spray

Munkaterület/óra

350 m2

Folyamatos működés (egy töltéssel)

6 óra

Cseppméretek (μm)

40/80/100

Tartálykapacitás

1 liter

Porlasztási idő / 1 liter

22/12/8 perc

Porlasztási teljesítmény (ml/perc)

45/77/138

Akkumulátor teljesítmény

18 V Li-ion Battery 2000 mAh (Standard)

Gép méretei

417 x 280 x 95

 
  

 
 
  
   
 
© Minden jog fenntartva