COMAC SANEX

 


Ködképző fertőtlenítő


 

image

 

Professzionális eszköz felületek és padlók gyors és hatékony fertőtlenítéséhez.
A SANEX egy kompakt fertőtlenítő, rendkívül praktikus és kompakt. Ideális helyiségek és irodák fertőtlenítésére és szagtalanítására bármely ágazatban. Személyautókhoz és légkondicionáló légcsatornákhoz is használható. A SANEX könnyű és könnyen szállítható. A használathoz csak kapcsolja be a gépet a főkapcsolóval és a pisztoly célzott használatával az oldat permetezése egyszerű és hatékony. Ez egy olyan gép, amely a különböző igényekhez igazodik, használható fertőtlenítésre, fertőtlenítő vagy dezodoráló oldatokkal.

A fertőtlenítő szert porlasztja, hogy hosszabb ideig legyenek hatékonyak, és egyenletesen oszlassa el a kezelendő környezet levegőjében. Ily módon az összes felület amelyek kezelt a környezetben van jelen, elérhető ezáltal fertőtleníthető. A porlasztási folyamat a SANEX-ben nagysebességű levegő sugár és a folyadék ütközésével zajlik, majd egy nyíláson keresztülhaladva garantálja a 8 mikron átmérőjű részecskék porlasztását. A ferőtlenítő oldat ilyen kicsire bomlik, ezáltal a cseppméretek lehetővé teszik az elkészített termék elpárolgását, amely ennélfogva a folyadék helyett légnemű állapotba kerül. Egy perc alatt kb. 30 gr speciális fertőtlenítő terméket adagolunk.

  • A gép belső alkatrészei könnyen hozzáférhetők az egyszerű karbantartáshoz.
  • A gép önálló légkompresszorral van felszerelve
  • A fúvóka az a pont, ahol az oldat keveredik a levegővel. Ez a gép kulcsfontosságú pontja.
  • A nagy és könnyen nyomható karnak köszönhetően a SANEX hosszú műszakban is fáradság nélkül használható.
  • A 10 méteres tápkábel lehetővé teszi a szabad mozgást.
  • Az első szabadon forgó kerekek garantálják a gép maximális manőverezhetőségét.
  • A spirális tömlő összeköti a gépet a fúvókával. Spirál alakjának köszönhetően tárolás közben nagyon kompakt. Ennek ellenére használat közben akár 9 méterrel is meghosszabbíthatja olyan helyek elérését, ahol egyébként nehéz lehet dolgozni

 

1 / 6
2 / 6
3 / 6
4 / 6
5 / 6
6 / 6

  

 
 
 

 

© Minden jog fenntartva