adminból berakott kép ide jön

Kiskereskedelem

Tisztítás és fertőtlenítés
A Comac kínálata kiskereskedelmi szektor számára

 

Tisztaság a kiskereskedelmi szektorban elengedhetetlen annak érdekében, hogy az ügyfelek a tiszta és higiénikus környezetben szívesen tartózkodjanak. Az üzlet megjelenése nemcsak hozzájárul a kiskereskedelmi tér arculatának javításához, hanem a valódi vásárlási élményhez is . 

A kiskereskedelmi szektor közös területei általában kisebbek, és gyakran kézzel tisztítják őket, mivel tévesen úgy vélik, hogy ez időt és pénzt takarít meg, ugyanakkor alábecsüli az eredmények minőségét. A padlótisztító kiváló tisztítási eredményeket garantál, miközben növeli a termelékenységet és kevesebb erőfeszítést igényel a kezelőtől, és a Comac széles választékkal rendelkezik. 

Ezenkívül a Comac professzionális padlótisztító berendezései akkor is használhatók, ha az ügyfelek jelen vannak az üzlethelyiségben, mivel a fejlesztési szakaszban ezeket a gépeket azzal a céllal tervezték, hogy a lehető legkisebbre csökkentsék a zajkibocsátást .

 
A Comac padlótisztító gépeit a kiskereskedelmi szektorban közös terekben használják, mint például üzletek, élelmiszerboltok, kis szupermarketek, csemegeboltok, hentesüzletek, valamint gyümölcs- és zöldségüzletek. Ezek nagyon különböző típusú környezetek, és éppen ezért elengedhetetlen, hogy speciális, sokoldalú tisztítási megoldások legyenek, de az egyes területekhez is igazíthatók, például megjelenítési területek, konyhasarok, ruhaüzletek öltözői, kis raktárak vagy mellékhelyiségek.

A Comac által tervezett professzionális padlótisztító gépek széles skáláján belül, egyes modellek különösen alkalmasak a kiskereskedelmi szektor közös területeihez, például:
 
  • Kis szupermarketek
  • Üzletek
  • Élelmiszerboltok
  • Pékségek
  • Hentes üzletek
  • Gyümölcs- és zöldségboltok
  • Újságárusok és dohányboltok
Kiskereskedelem - Padlómosók - Válassza ki az ágazatának leginkább megfelelő gépet
Kiskereskedelem - Seprőgépek - Válassza ki az ágazatának leginkább megfelelő gépet
Kiskereskedelem - Porszívók - Válassza ki az ágazatának leginkább megfelelő gépet
Kiskereskedelem - Egytárcsás súrológépek - Válassza ki az ágazatának leginkább megfelelő gépet

Értesüljön elsőként újdonságainkról, híreinkről hírlevél feliratkozással