adminból berakott kép ide jön


Egészségügy

Tisztítás és fertőtlenítés
A Comac kínálata az egészségügyi szektor számára

 

Az egészségügyi szektor közösségi terei mind nagyon különbözőek, de egyetlen közös nevezőjük különbözteti meg őket: a tisztítás, higiénia és fertőtlenítés magas színvonalának fenntartása. 
Mivel ezek azok a helyek, ahol a beteg emberek meglehetősen hosszú ideig tartózkodhatnak, így érthető, hogy ebben az ágazatban a takarítás nem pusztán a látszat kérdése. Valójában ez egy lényeges eszköz a betegek, hozzátartozóik és az egészségügyi dolgozók jólétének garantálásához . 
Emiatt az egészségügyi ágazatban a tisztítási és fertőtlenítési műveletek olyan tevékenységek, amelyeket a legmagasabb szinten kell végrehajtani, és ennek megfelelően professzionális felszerelést kell alkalmazni valamint képzett és hozzáértő személyzetet. 
Valójában az egészségügyi ágazatban alapvető fontosságú a maximális tisztítás és fertőtlenítés biztosítása, hogy hozzájáruljon a környezetszennyezés csökkentéséhez, és ennek következtében csökkenjen az egészségügyi segítségnyújtással kapcsolatos fertőzések kockázata .

 
Az egészségügyi szektor tisztítási műveleteit a környezetek kategorizálása jellemzi aszerint, hogy a különböző, tisztítást igénylő területek hogyan vannak besorolva. Ez a követelmény annak a ténynek köszönhető, hogy minden terület más -más tisztítási megoldást igényel, ami az egyes területek sajátos igényeihez igazodik. Ezt figyelembe véve a Comac professzionális tisztítógépeket fejlesztett ki, amelyek különösen alkalmasak az egészségügyi ágazatra, és olyan termékeket és technológiákat kínálnak, amelyek célja az egészségügyi intézményak valós igényeinek kielégítése.
  • Kórházak
  • Ápolóotthonok
  • Idősotthonok
  • Magánklinikák
  • Orvosi központok
  • Fogorvosi rendelők
  • Állatorvos rendelők
  • Laboratóriumok
  • Egészségügyi központok
Egészségügy - Padlósúrolók - Válassza ki az ágazatának leginkább megfelelő gépet
Egészségügy - Seprőgépek - Válassza ki az ágazatának leginkább megfelelő gépet
Egészségügy - Porszívók, vízszívók és kárpittisztítók - Válassza ki az ágazatának leginkább megfelelő gépet
Egészségügy - Egytárcsás súrológépek - Válassza ki az Ön ágazatának leginkább megfelelő gépet

Értesüljön elsőként újdonságainkról, híreinkről hírlevél feliratkozással