A COMAC CS 140 kommunális seprőgép (utcai seprőgép)
 

 

 
 
A Comac CS140 utcai seprőgép (kommunális takarítógép) Twin Action, a Comac csoport legújabb fejlesztésű utcai seprőgépe. A gép 2 m3 tartálykapacitással rendelkezik és a Comac szabadalmának köszönhetően különösen hatékony a konkurens gépekhez viszonyítva. A Comac által kifejlesztett innovatív kombinált "Twin Action" rendszer magában foglalja a központi kefe és a két szállítószalag egyidejű működését. A szívó működés biztosítja a maximális hatékonyságú a darabos szennyződés gyűjtését: míg a mechanikus kefe a hulladékot gyűjti, a szívó rendszer felszívja még a legfinomabb port is.


Brosúra
 
 
Technikai adatok CS 140 T
Oldalkefék száma (db) 3
Munkaterület / óra 25 000 m2
Működési idő: korlátlan
Munkaszélesség (központi kefe): 140 cm
Munkaszélesség oldalkefével: 222/262 cm
Hulladékgyűjtő tartály: 3 500 l
 
         


CS140 alkalmas a tiszta városi területek, mint például utak, vagy parkolóhelyek, de még extrém szennyezett ipari területeken, mint a kohászat üzemek és cementgyárak tisztításánál is. 0-40km/h sebességre képes a takarítás közben, így nem akadályozza a mögötte jövő forgalmat. A Twin Action rendszer lehetővé teszi a működést még egyenetlen útfelületen is, mivel a rugalmas eleme érintkezik a talajjal. Ennek következtében a fa gyökerei vagy kiálló részek, aknák nem jelentenek problémát. Emellett a hidraulikus támogatása és jelenléte állandó nyomással nyomja a kefét a talajra a kefe kopásától függetlenül. Rengeteg extrával kérhető, beleértve akár a hátsó kamerától a légkondicionáló berendezésig!

Nehéz ennek a járműnek a teljesítményét bemutatni addig, amíg nem látják élőben. Képes 40km/h sebességgel is takarítani az úttesteket, ellentétben a magyar utakon látható, munka közben csigalassúsággal vánszorgó utcaseprő gépekhez viszonyítva, amik mindössze 3-5km/h sebességgel haladnak takarítás közben. De hogy emberi léptékkel mérni lehessen, vegyünk egy példát: Tételezzük fel, hogy a Budai várban dolgozik ez a 4,5 tonnás ipari, kommunális takarítógép - 24 órás, folyamatos munkában. A 105 literes üzemanyagtartállyal, és a 200 literes víztartállyal nincs gondja a folyamatos munkábanl. Naponta akár 4-5 alkalommal, minden m2 felületet képes feltakarítani egy akkora, hatalmas területen is. Hihetetlen csendben, szinte észrevétlenül halad.

CS140 Twin Action motorja Perkins rendszerű Open Power diesel motor, amelynél a folyamatos alkalmazásnál  is csökkentett a fogyasztás. 105 literes üzemanyag tankja biztosítja, hogy igen soká látogassuk meg a benzinkutat! További részletekről kérjen tájékoztatást! Várjuk gyárak, gyártelepek, önkormányzatok és városüzemeltetéssel foglalkozó társaságok jelentkezését! 
 
 

 
 

  *Hosszútávú seprőgép bérlés és a seprőgép részletre történő vásárlása esetén, vegye fel a kapcsolatot értékesítő munkatársainkkal!

© Minden jog fenntartva