Comac Elektrosztatikus Fertőtlenítő

 

Növelje a hatékonyságot, tisztítson és fertőtlenítsen egy lépésben a Comac elektrosztatikus fertőtlenítővel 


 


EGYETLEN GÉP SÚROLÁSHOZ/SZÁRÍTÁSHOZ (szívás) ÉS FERTŐTLENÍTÉSHEZ!

A súroló gépek - Comac Elektrosztatikus Fertőtlenítővel szerelve, egyszerre hajthatják végre a tisztítási és a fertőtlenítési fázist.

Egyetlen lépésben elvégezhető a padló tisztítása és egyidejűleg a padlók és a függőleges felületek fertőtlenítése.

A CED készlet lehetővé teszi a költségek, az idő és a munka jelentős csökkentését.

A CED-del felszerelt hengerkefés súrolók egyetlen menetben lehetővé teszik a seprést, a súrolást, a szárítást és a fertőtlenítést. 

 

  


A fertőtlenítésre mindig más követelmények vonatkoznak, a padlótól a függőleges felületekig. A fúvókák kiválasztása és a felső turbinák teljes beállíthatósága lehetővé teszi a beavatkozás alkalmazkodását a speciális igényekhez. A fúvókák külön aktiválása lehetővé teszi, hogy kiválassza a fertőtlenítő oldat elosztását felül, alul vagy minden irányba. Ezenkívül a felső turbina esetében választható, hogy jobbra vagy balra, vagy mindkét irányba permetezzen-e.

  

A CED készlet ideális megoldás a gyártósorok, szupermarketek, bevásárlóközpontok, kórházak, logisztikai helyiségek, vasútállomások, kikötők és repülőterek függőleges és vízszintes felületeinek fertőtlenítésére, akár 3 méter sugarú körben.

   A CED készlet felső turbinái elektrosztatikus technológiát alkalmaznak, amely lehetővé teszi a felület gyors és egyenletes bevonását fertőtlenítő oldattal. A megterhelt részecskék taszítják egymást, ezért egyenletes távolságban vannak egymástól, ugyanakkor vonzódnak a kezelendő felülethez. A töltött részecskék ereje nagyobb, mint a gravitációs erő, ezért azonnal vonzódnak a felszínhez, és nem esnek a földre.

A vonzerő tehát biztosítja, hogy az oldat összes részecskéje leülepedjen a felszínen, és egyenletes 360 ° -os lefedettség jöjjön létre, anélkül, hogy bármilyen területet átugorna.

Elektrosztatikus töltésű spray-vel a teljes terület egyenletesen elérhető, a legrejtettebb pontok is. Az elektrosztatikus részecskék teljesen lefedik a felületet, fertőtlenítve annak minden részét.

  
© Minden jog fenntartva